οι 4 ιπποτες της αποκαλυψης

Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Να ξηλωθεί το καρακίτς ρατσιστικό παραθρησκευτικό εβραϊκό τερατούργημα, από το κέντρο του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού!…

   === Δεν την αγαπάμε την Ελλάδα…. Δεν την αγαπάμε…..
=== Στη συμβολή της οδού των Παναθηναίων με την Ιερά Οδό, απ” όπου ανέβαινε η πομπή στην Ακρόπολη, που οδηγούσε στο Ιερό της Ελευσίνας έστησαν οι Εβραίοι αυτό το ρατσιστικό καρακίτς παραθρησκευτικό κατασκεύασμα που βλέπετε στην εικόνα!!!

=== Είναι ένα μαρμάρινο, δήθεν διαμελισμένο Άστρο του Δαβίδ, που δείχνει, το… κατά την Εβραϊκή εκδοχή πλήγμα που δέχθηκαν οι Εβραίοι από τους ναζί και ΜΟΝΟ κατά τη γνώμη τους, αναπαριστά το λεγόμενο Ολοκαύτωμα. Στήθηκε έξω από τη τεχνητή περίφραξη του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού, στην  τριγωνική πλατεία που έχει δημιουργηθεί ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΠΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ, με μεθοδευμένα «έργα» Ενοποίησης των Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ερμού, Ευβούλου και Μελιδώνη….

   === Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ της 30 Απριλίου 2009:
  1.– Το συγκεκριμένο σημείο είχε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ και ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, μετά από 20ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ της Γ” Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, για να….. ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!!!!!!
  2.– Οι Εβραίοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, κατέλαβαν και περιέφραξαν τον αρχαιολογικό χώρο και επέβαλαν τη τοποθέτηση του προκλητικού ρατσιστικού παραθρησκευτικού κιτς κατασκευάσματος στο κομβικό σημείο, παρά ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ, οι οποίοι έχουν αποδείξει, ότι κάτω από το εβραϊκό κιτς κατασκεύασμα, υπάρχει η συμβολή των ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ!!!!!
  3.— ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, εκ των υστέρων, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), κάτω από τη πίεση των σιωνιστών πρωθυπουργών και υπουργών κατάργησης του πολιτισμού μας, έγραψε στα παλιά των υποδημάτων του τις αποφάσεις και γνωματεύσεις της Γ” Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και ενέκρινε ΔΗΘΕΝ υπό όρους τη τοποθέτηση ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!!! ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  >>>> Τελικά το ΚΑΣ ενέκρινε τη χωροθέτησή του στη μικρή αυτή πλατεία με τον όρο το έργο να μειωθεί σε έκταση στο μισό (καταλάμβανε έκταση 100 τ.μ.) και να απομακρυνθεί σε περίπτωση μελλοντικής ανασκαφής. Ο αρχαιολόγος Πάνος Βαλαβάνης, που μειοψήφησε όπως επίσης οι συνάδελφοί του Μαρία Βλαζάκη, Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης και Αθηνά Λούπου, είπε: «Εκείνο που αντιλαμβάνομαι με τα απανωτά αιτήματα που έρχονται για τη χρήση του χώρου της Ενοποίησης των Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας είναι ότι οι συναρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων αμύνονται του πατρίου εδάφους. Προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν»
  4.— Οι Εβραίοι πριν αρπάξουν τον χώρο, ενώ πολύ κοντά υπάρχουν δύο (2) ισχυρά φυλλασσόμενες ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, φρόντισαν στην φαινομενική απαξίωση του χώρου, στον οποίο «άγνωστοι» πετούσαν σκουπίδια, ενώ τώρα δεν τολμά ούτε ο αέρας να ρίξει ένα χαρτάκι ενός εκατοστού!!!!!
  5.— Το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι, ότι στην ευρύτερη αλλά ΚΟΝΤΙΝΗ περιοχή, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και οι Εβραίοι της Αθήνας, ΕΙΔΙΚΑ στην οδό Μελιδώνη,  διαθέτουν αρκετά ακίνητα, εκ των οποίων μπορούσαν να επιλέξουν ένα και να το μετατρέψουν ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΠΑΝΕΣ σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ μνημείο, αλλά ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!!!!!
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ,ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.


πηγη  tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικά ιστολόγια