οι 4 ιπποτες της αποκαλυψης

Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η Γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί Νεοναζιστικές οργανώσεις για να περάσει νομοθεσίες ενάντια στο ρατσισμό!






Η κυβέρνηση δεν είναι "Γερμανική". Ελέγχεται απο τους κεντρικούς τραπεζίτες της Γερμανίας που είναι Ιουδαίοι!

Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας παραδέχεται οτι δημιουργεί προβοκατόρικες "Νεο-Ναζιστικές" οργανώσεις!

Στην συνέχεια επισημαίνει τις δικές της οργανώσεις ως δικαιολογία για την δημιουργία ολοκληρωτικού αστυνομικού κράτους και τακτικών εναντίον των Γερμανών πολιτών. Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας σχεδιάζει να απαγορεύσει νόμιμο πολιτικό κόμμα που έχει δύο έδρες στα κρατικά κοινοβούλια! 

Η κυβέρνηση κατηγορεί το κόμμα ως "ρατσιστικό". Το κόμμα ονομάζεται NPD, δηλαδή Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα. Η Γερμανική Κυβέρνηση λέει οτι η απαγόρευση απαιτείται με σκοπό την αντιμετώπιση της ανόδου των "Νεο-Ναζί". Όμως υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις οτι αυτές οι δήθεν "Νεο-Ναζιστικές" ομάδες στην Γερμανία λειτουργούν απο πληρωμένους ηθοποιούς της κυβέρνησης. Δηλαδή πράκτορες!

Το Associated Press ανέφερε σήμερα οτι η Γερμανική Κυβέρνηση πλήρωσε έναν άνδρα 240.000 δολάρια σε μια περίοδο 18 ετών με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία Νεο-Ναζιστικών ομάδων!


Τελευταία περίπτωση την οποία αντιμετώπισαν τα Γερμανικά ΜΜΕ ως η "Γερμανική Κου Κλούξ Κλαν". Το Der Spiegel αποκάλυψε οτι ο ηγέτης μιας ομάδας Νεο-Ναζί πληρώνονταν απο τη κυβέρνηση. Το Der Spiegel ανέφερε επίσης ότι και άλλοι Νεο-Ναζί πληρώνονταν απο την κυβέρνηση.

Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση προσπαθεί μέσω προβοκάτσιας και πρακτόρων της να απαγορεύσει το NPD. Πληρώνει πράκτορές της να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του κόμματος και να λένε πράγματα που είναι παράνομα στην Γερμανία! 
πηγη Αντιπληροφορηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικά ιστολόγια