οι 4 ιπποτες της αποκαλυψης

Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΠΑΤΡΙΣΙΟ ΓΚΟΥΣΜΑΝ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 

 

Το ότι η φήμη της Χρυσής Αυγής έχει κυκλοφορήσει –θετικά ή αρνητικά- σ’ ολόκληρο τον κόσμο είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Αλλά κανένας δε θα περίμενε να ανανεώνει την επιθυμία των απανταχού μαρξιστών να αγωνίζονται για τη… δημοκρατία. Κι όμως συμβαίνει!
Στην Ελλάδα, λοιπόν, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο «διάσημος» χιλιανός (;) μαρξιστής σκηνοθέτης Πατρίσιο Γκουσμάν (του οποίου παρεμπιπτόντως το επώνυμό του δεν είναι καθόλου μα καθόλου λατινοαμερικάνικο…) και με την ευκαιρία έδωσε και μια συνέντευξη στο καθεστωτικό «Βήμα». Η πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν η τελευταία:
«Πώς αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι ακροδεξιές και φιλοναζιστικές ομάδες ή κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα παρασύρουν με τεράστια ευκολία πλήθος κόσμου;». Ιδού πως απήντησε ο χιλιανός (;) μαρξιστής:
«Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού ανανεώνει την επιθυμία μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη δημοκρατία και την ανεκτικότητα. Δεν με αποθαρρύνει στο ελάχιστο. Τέτοια φαινόμενα έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν σε καιρούς κρίσης. Η Ακροδεξιά δεν έχει καμία πιθανότητα να πάρει την εξουσία διότι της λείπει η οικονομική συνοχή – ανάμεσα σε άλλα πράγματα. Το μεγάλο κεφάλαιο δεν της έχει εμπιστοσύνη».
(ΥΓ) 1: Ο Γκουσμάν, ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Μεταξύ των άλλων ιδιοτήτων του, είναι και συνεργάτης του Open Society Institute (OSI) του διαβόητου σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Τζορτζ Σόρος…
(ΥΓ) 2: Το ότι το μεγάλο κεφάλαιο δε θέλει τη Χρυσή Αυγή –όπως και κάθε συνεπές εθνικιστικό κίνημα- είναι, λοιπόν, παγκοσμίως γνωστό και πανθομολογούμενο, ακόμα και από μαρξιστές. Εδώ, μόνο τα ραμολιμέντα του Περισσού και οι φρίκουλες της Κουμουνδούρου παριστάνουν ότι δεν ξέρουν το προφανές, χαρακτηρίζοντας το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών… «μακρύ χέρι του συστήματος» και… «κόμμα του κεφαλαίου». Κρίνοντας, βεβαίως, εξ ιδίων τα αλλότρια…
(ΥΓ) 3: Θέλει δε θέλει το μεγάλο κεφάλαιο, η Χρυσή Αυγή προορίζεται να κυβερνήσει και θα κυβερνήσει! Αρκεί που το θέλει ο ελληνικός λαός!

πηγη  ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικά ιστολόγια