οι 4 ιπποτες της αποκαλυψης

Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014


Ελληνικές αρχές και CIA αποκαλύπτουν: 27χρονος Έλληνας υπήκοος τζιχαντιστής στο Ισλαμικό Κράτος!!! 

 

Το ΒΗΜΑ σε δημοσίευμά του υποστηρίζει ότι ένας 27χρονος Έλληνας υπήκοος αραβικής καταγωγής είναι τζιχαντιστής και πολεμά στη Συρία με το Ισλαμικό Κράτος.


Η εφημερίδα, σύμφωνα με πληροφορίες της, γράφει ότι οι ελληνικές Αρχές με τη βοήθεια της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών, είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο 27χρονος Έλληνας υπήκοος βρίσκεται από τον περασμένο Ιούλιο σε στρατόπεδο στη Συρία και μάχεται για το Ισλαμικό Κράτος.
Ο 27χρονος πήρε την ελληνική υπηκοότητα το 2001. Οι ελληνικές Αρχές παρακολουθούν στενά τη συριακής καταγωγής μητέρα του, η οποία φέρεται να κάνει αναρτήσεις στο διαδίκτυο με «ύμνους» για την αιμοσταγή δράση του Ισλαμικού Κράτους.
Τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι ο 27χρονος έμενε στην Αθήνα και έφυγε για τη Συρία πριν από ένα τρίμηνο, χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα του, ενώ η μητέρα του φέρεται να μένει το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα της. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν η μητέρα που «στρατολόγησε» το καμάρι της, προσκαλώντας τον να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.
Οι ελληνικές πλέον αρχίζουν να προσανατολίζονται προς τα μέτρα που ήδη λαμβάνουν και οι ευρωπαϊκές Αρχές, δηλαδή με ποιους τρόπους να παρεμποδίσουν την επιστροφή των τζιχαντιστών στις «πατρίδες» τους και βάζουμε τη λέξη μέσα σε εισαγωγικά, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που λέμε «Ευρωπαίους» ή «Δυτικούς» τζιχαντιστές είναι μουσουλμάνοι μετανάστες και όχι ιθαγενείς Ευρωπαίοι. Ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται είναι η αφαίρεση της υπηκοότητας σε όσους μουσουλμάνους με ευρωπαϊκά διαβατήρια μεταβαίνουν στην εμπόλεμη ζώνη με ασαφείς «στόχους».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αμερικανοί φέρεται να έχουν ενημερώσει την ΕΥΠ για ένα δραστήριο μέλος του Ισλαμικού Κράτους με παρουσία σε μια «σκληρή» ομάδα τζιχαντιστών ανταρτών που δρα στη Συρία. Δεν παρέχουν ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για την «ιδιαιτερότητα» αυτής της υπόθεσης.
Πέρα από αυτή την υπόθεση, υπάρχει ανησυχία και για περιπτώσεις τζιχαντιστών που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» ο Αζεντίν Αλ Φουράτι, φέρεται να πέρασε από τη χώρα μας. Πρόκειται για ηγέτη ένοπλης ισλαμιστικής ομάδας, που μάχονταν στο πλευρό οργάνωσης- δορυφόρου του Ισλαμικού Κράτους, έχοντας την ευθύνη για αιματηρές επιθέσεις και δολοφονίες αμάχων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν η ομάδα του αποδεκατίστηκε, ο Αλ Φουράτι πέρασε στην Τουρκία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, υποδυόμενος τον κατατρεγμένο πρόσφυγα, από το ανατολικό Αιγαίο.
Η εφημερίδα επικαλείται μαρτυρίες Σύρων προσφύγων που ζουν στην Αθήνα, οι οποίο είχαν εντοπίσει τον τζιχαντιστή σε πάρκο στο Νέο Κόσμο, ενώ έμενε μαζί με πρόσφυγες κουρδικής και αραβικής καταγωγής σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.
Ο Αλ Φουράτι αναζητούσε τον τρόπο να διαφύγει από την Ελλάδα, όπως και έκανε τελικά καταλήγοντας στην Αυστρία όπου κρατείται μέχρι σήμερα.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικά ιστολόγια