οι 4 ιπποτες της αποκαλυψης

Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ο ρατσισμός του Harvard!


Ο ρατσισμός του Χάρβαρντ είναι εναντίον των λευκών Ευρωπαίων κυρίως και προέρχεται από τους Εβραίους! Αν δεν είσαι Εβραίος δεν πας πουθενά στην κυριολεξία..

Ένας Λατίνος, χωρίς καν να συγκεντρώνει τα προσόντα, έχει 80% μεγαλύτερη πιθανότητα να γίνει αποδεκτός στο Harvard από ότι ένας μη Εβραίος Λευκός. Ένας μαύρος έχει τις ίδιες πιθανότητες όπως ένας Λατίνος. 

Οι Ασιάτες έχουν 10 φορές περισσότερες πιθανότητες. Όμως ένας Εβραίος έχει 40 φορές περισσότερες πιθανότητες να εισαχθεί στο Harvard από ότι ένα άτομο Ευρωπαϊκής και Χριστιανικής καταγωγής!

Εδώ είναι οι αριθμοί από το Χάρβαρντ με στοιχεία του 2010:

Ασιάτες 16%
Μαύροι μη-Λατίνοι 7%
Λατίνοι 8%
Διεθνείς 10%
Μιγάδες 3%
Άγνωστης 12%
Εβραίοι 24%
Λευκοί Ευρωπαίοι μη Λατίνοι και μη 19%
(Πηγές: Harvard Provost Office, Hillel)

Ας δούμε τα ποσοστά κάθε ομάδας στον Αμερικανικό πληθυσμό:

Ασιάτες 5%
Αφρικανοί 13%
Λατίνοι 15%
Μιγάδες 1%
Άλλοι 1%
Εβραίοι 2%
Λευκοί Ευρωπαίοι 64%

Οι Εβραίοι γίνονται δεκτοί στο Χάρβαρντ κατα 1500% περισσότερο από ότι οι Λευκοί Ευρωπαίοι Αμερικανοί και 750% περισσότερο από ότι οι Αμερικανοί ασιατικής καταγωγής.





Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε τα ποσοστά των Εβραίων στο Χάρβαρντ αν αυτοί αντιμετώπιζαν τις ίδιες διακρίσεις όπως οι Λευκοί Ευρωπαϊκής καταγωγής. Τα ποσοστά τους θα ήταν κάτω από 1%




Εδώ πρέπει να σημειώσουμε κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό και το οποίο εκμεταλλεύονται οι Εβραίοι, ειδικότερα αυτοί που είναι Χάζαροι.  Οι Εβραίοι παρουσιάζονται ως λευκοί Ευρωπαίοι με αποτέλεσμα όλοι να πιστεύουν ότι γενικά η λευκή φυλή έχει άδικα μεγαλύτερη αντιπροσώπευση στο Χάρβαρντ κάτι που είναι όπως είδαμε παραπάνω εντελώς ψευδές! 

Το ίδιο κάνουν και στις τράπεζες και στις κυβερνήσεις προσποιούμενοι ότι είναι λευκοί ή χριστιανοί με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο κάποιος να αντιληφθεί το ρόλο τους..



πηγη  ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλικά ιστολόγια